verkoopprijs : Op Aanvraag

Te koop: The Blue Orchid Villa

Zo zeldzaam als de bloem waar ze naar vernoemt is vindt u hier op één van de mooiste plekjes van Curaçao een beauty van een villa, The Blue Orchid. Deze villa brengt het begrip wonen naar een compleet ander niveau. U koopt hier geen woning, u stapt in een geheel andere stijl van leven.

Op steenworp afstand van de kust nestelt de villa zich tegen de glooiing van een heuvel aan, precies op een perfect punt ten opzichte van de omliggende villa´s. Dit maakt het uitzicht vanuit deze woning adembenemend vrij en weids. Recht voor het perceel liggen hole 16 en 17 van “Blue Bay Golf”, de 18 holes tellende golfbaan waar Ontwerper William ‘Rocky’ Roquemore prachtig gebruik heeft gemaakt van natuurlijke hoogteverschillen en waar rotspartijen, zand en zee optimaal zijn benut. Dit geeft gegarandeerd een prachtig idyllisch uitzicht op de diepblauw oceaan.

Ik wil hier wonen!

Het hoogst haalbare - letterlijk

Zon, zee, strand en luxe

Gelegen op een heuvel dichtbij de kustlijn - met een opwindend uitzicht over de Caribische Zee en een deel van het eiland - is dit zonder enige twijfel de meest verleidelijke sectie van Blue Bay. Stelt u zich voor hoe u hier wakker wordt. Overal waar u kijkt ziet u schoonheid. De aangenaam verkoelende passaatwind streelt uw huid. Dit is Blue Bay op zijn allerbest. Omarm deze kans om het toppunt van woongenot te ervaren.

Een prachtige villa op unieke locatie

Meer dan een huis

De villa is ontworpen met het oog op een harmonie van luxe wonen in een prachtige omgeving. De indeling van het complete plaatje, waar sterk rekening is gehouden met de baan van de zon en de richting van de wind, maakt het een heerlijk huis. Hier kunt u privé met uw gezin ontspannen en tegelijkertijd ook, zonder concessies in comfort te doen, al uw gasten en logees een heerlijk onderkomen bieden.

ontworpen met Oog op harmonie

Indeling van de woning

De begane grond biedt (logeer) ruimte aan maar liefst vijf slaapkamers, drie badkamers en een mooie grote woonkamer met eigen keuken. Daarnaast beschikt deze verdieping ook nog over een grote bergruimte, een wasruimte en een tweetal technische ruimtes.
Op de begane grond slaapt en ontspant u in alle rust en koelte, aangezien de bovenliggende woonlaag zorgt voor een natuurlijke isolatie en afscherming qua temperatuur en geluid.

Met alle voorzieningen die u hier treft, zoals de eigen woonkamer en keuken en een overdaad aan slaap- en badkamers is het goed mogelijk om de privacy van zowel uzelf als uw bezoek te waarborgen. De grootste slaapkamer met een suite badkamer is gelegen vlakbij de entree. De overige slaapkamers en de woonkamer/keuken bevinden zich wat verderop in de oostvleugel. Door deze architectonische keuze hebben uw verschillende logees of gezinsleden elk de benodigde privacy en wooncomfort. Twee van de slaapkamers en de woonkamer/keuken hebben direct toegang tot het terras. Hier stapt u ‘s morgens zo de zon in en het uitzicht tegemoet.

Ik heb interesse!

Aan alles gedacht

Fijne features

✔ Badkamers en keukens warm water d.m.v. boilers
✔ Woonoppervlak 325 m2
✔ Kavelgrootte is 1531m2
✔ Gebouwgebonden buitenruimte 355 m2
✔ 8 slaapkamers, allen voorzien van airco
✔ 5 badkamers
✔ Infinity pool
✔ Houten pergola
✔ Zeezicht
✔ Loungeruimte met zitkuil
✔ Verkoopprijs HFL 2.985.000,-

Samenkomen en genieten

Eerste verdieping

Waar de begane grond voorziet in rust, koelte en privacy, ligt de focus van de 1ste verdieping op samenkomen en genieten. De verdieping biedt ruimte aan drie grote slaapkamers, twee badkamers en een grote woonkamer en keuken. De villa is ontworpen om op te gaan in het uitzicht en de natuur. De architect wisselt licht en wit subtiel af met het gebruik van materialen die warmte en sfeer uitstralen, zoals hout en flagstones.
Door de openheid, de veranda’s en de mooie houten pergola staat u op de 1ste verdieping in direct contact met de prachtige omgeving. Zoek de zon op bij de indrukwekkend mooie infinity pool en vind op het heetst van de dag verkoeling in de schaduw van de pergola.
Door de schuifpuien in zowel de voorkant als de achterkant van deze verdieping, krijgt de verkoelende wind vrij spel en combineer je op een fraaie manier binnen met buiten, bij een vergezicht op één van de mooiste plekjes van Blue Bay.

De masterbedroom grenst direct aan de veranda. Alleen al door de ruime afmeting van de kamer en de grote glazen pui met bijbehorend vrij uitzicht is dit een indrukwekkend vertrek. Een ontbijtje maakt u in de mooie open keuken met uitzicht op zee, om vervolgens de veranda op te stappen en in alle rust van de geluiden van de natuur te genieten.

Luxe gaat in deze villa gerijmd met comfort. Vanuit die gedachte is er door de architect gezorgd voor meer dan voldoende berging en een grote ruimte voor uw wasmachine en droger.

Schrijf je in

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!